Σασμός – Η Αργυρώ θέλοντας να κλείσει όλες τις εκκρεμότητες και τις έχθρες του παρελθόντος συναντάει τη Θοδώρα με την οποία έχουν μία ειλικρινή συζήτηση για όλα. Στη συνέχεια, η Θοδώρα διηγείται στον Γιώργο την επίσκεψη της Αργυρώς και τη θέλησή της να βάλει νερό στο κρασί της.

Σασμός – Η Αργυρώ βάζει νερό στο κρασί της

Την ίδια στιγμή, η Βασιλική ανυπομονεί να κρατήσει το μωράκι της στην αγκαλιά της, αλλά ένα ξαφνικό πρόβλημα την απομακρύνει από κοντά του και προσθέτει ένα επιπλέον βάρος στο μυαλό της. Μία εβδομάδα μετά τη γέννηση της μικρής Καλλιόπης, η μεγάλη μέρα της παράδοσης του Μαθιού στην Αστυνομία έχει φτάσει. Κανείς από την οικογένεια δεν είναι έτοιμος να τον αποχωριστεί, ενώ εκείνος δεν μπορεί να ησυχάσει όσο η Αστυνομία δεν βρίσκει τον Αντρέα.

Ξέρουν καλά πως ο Αντρέας θα ζητήσει εκδίκηση όταν μάθει την αλήθεια και τρέμουν για τα χειρότερα. Ο Χρήστος είναι έξαλλος που οι έρευνες για τον Βρουλάκη δεν αποδίδουν, αλλά πιο πολύ τον βασανίζει η τεταμένη ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί με την αγαπημένη του. Η γιαγιά με τον Ρούσσο, τώρα, γεμάτοι ενοχές, αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους για τα λάθη που έκαναν με τον Αντρέα.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ