Ο Παράδεισος Κυριών: Η Σύρμω γίνεται έξω φρενών με την Ζαχαρούλα, η οποία ξεκινά σχέση με έναν άνδρα που είναι παντρεμένος. Την ίδια ώρα, ο Ντίνος κάνει τα πάντα για να εντοπίσει το παιδί της Μιράντας. Επικοινωνεί με ένα άτομο που είναι πιθανόν παίξει σημαντικό ρόλο στην εύρεση αυτού του παιδιού…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Παράλληλα, ο Σίμος ανα ένα μυστικό που τον αφήνει συγκλονισμένο. Μαθαίνει ότι η μητέρα του εμπλακεί σε περίεργες και επικίνδυνες καταστάσεις, που προφανώς δεν έπρεπε να εμπλέκεται.

Λίγο αργότερα, η συνάντηση του Σί με τον Αποστόλη δεν έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο Σίμος αρνείται να δεχτεί ότι η νονά του εμπλέκεται στις παράνομες ενέργειες που κατηγορείται ο Αποστόλης, ενώ ο Αποστόλης αρνείται να παράσχει πληροφορίες που θα μπορούσαν να βοηθήν τον Σίμο να ανακαλύψει την αλήθεια σχετικά με τον πατέρα του.

Αυτή η αντιπαράθεση επιδεινώνει την ανησυχία του Σίμου, καθώς φαίνεται ότι η μητέρα του έχει συνεννοηθεί με τον Αποστόλη εναντίον της Βικτώριας, προκειμένου να αποκτήσει την κατοχή του πατρικού της σπιτιού. Στο μεταξύ, ο Φώτης στέλνει την Μάγια στον «Παράδεισο» για να επιστρέψει το βραχιόλι στη Μιράντα. Εκεί η Μάγια τυχαία συναντά μια συγχωριανή της, την Πολυξένη…

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Αμαλία, από πολλές σκέψεις και συζήτηση με τον Σίμο, είναι έτοιμη να αποκαλύψει στη Μιράντα την αλήθεια: ότι είναι η κόρη που ψάχνει. Τέλος, η Βικτώρια πληροφορείται ότι ο Αποστόλης είναι ζωντανός, και η ιατροδικαστική αποδεικνύει ότι ο που θάφτηκε στη θέση του είναι ο Δούβλης.