Η Αλεξάνδρα απομακρύνεται από τον Μάρκο… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Η εξαφάνιση του εγγράφου που αποδεικνύει την προσπάθεια δολοφονίας της Αλεξάνδρας προκαλεί σοκ στον Ιάσο. Έτσι, ξεκινά έναν αγώνα δρόμου για να εντοπίσει το εν λόγω έγγραφο πριν να είναι πολύ αργά. Ωστόσο, ένα νέο πρόβλημα που πλήττει την οικογένειά του τον αφήνει σε ακόμη μεγαλύτερη αβεβαιότητα.

Η Ευγενία εισβάλλει στο σπίτι των Δεμερτζήδων σε έξαλλη και ανακοινώνει ένα σοκαριστικό γεγονός που θα διαταράξει τις σχέσεις και θα δημιουργήσει νέες αμφιβολίες σχετικά με την Αλεξάνδρα. Ο Μάρκος, προκειμένου να προστατεύσει την του, να αποδεχτεί τους όρους που του επιβάλλει η γυναίκα του.

Γνωρίζει ότι η Ευγενία και η θεία της σκοπεύουν να οβάλλουν μήνυση εναντίον της Αλεξάνδρας για τη δήθεν επίθεση κατά της Νότας. Ωστόσο, η Αλεξάνδρα αντιμετωπίζει με οργή τον εκβιασμό τους. Προτού καταφέρει να σει, όμως, αντιμετωπίζει μια ακόμη αποκάλυψη που ανατρέπει τις πεποιθήσεις της για τον Μάρκο και τα συναισθήματά του απέναντί της.

Μαθαίνει ότι η Ευγενία ενδέχεται να είναι έγκυος. Αισθάνεται προδομένη και δεν έχει άλλη επιλογή από το να απομακρυνθεί από τον Μάρκο. Η αλλαγή στη συμπεριφορά της είναι τόσο ξαφνική που ο δυσκολεύεται να κατανοήσει τους λόγους της.

Εκείνος καταβάλλει προσπάθειες να την πλησιάσει και να μιλήσει μαζί της, αλλά, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, η Αλεξάνδρα παραμένει απόμακρη. Παράλληλα, η Ευγενία, εκμεταλλευόμενη τον τραυματισμό της Νότας, συνεχίζει τον ψυχολογικό πόλεμο κατά του Μάρκου και της Αλεξάνδρας, με σκοπό να τους κρατήσει μακριά και τελικά το .