Η Γη της Ελιάς: Η Άννα τλαίνεται λίγο πριν φτάσει στην εκκλησία… Διαβάστε πρώτοι pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Η Άννα νιώθει πίεση

Στην επικρατεί αίσθημα ευφορίας και χαράς, καθώς ο Πότης και η Άννα, προετοιμάζεται για τον επικείμενο γάμο τους. Το καφενείο του χωριού είναι σε πλήρη αναστάτωση, καθώς όλοι συμμετέχουν στις προετοιμασίες για το γεγονός.

Το ζευγάρι ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους φίλους τους σε ένα μπάτσελορ πάρτι που διοργανώνουν, όμως ο Πότης διατηρεί ακόμα ανησυχίες σχετικά με το αν η Άννα θα τον ακολουθήσει στην εκκλησία ή θα τον αφήσει μόνο του.

Ο Φίλιππος και ο Παρασκευάς, έχουν πάρει άα από τον στρατό και έχουν επιστρέψει στο χωριό για να παραστούν στον γάμο. Ωστόσο, ο Σωτήρης φαίνεται να έχει κάποιες επιφυλάξεις.

Παρά την απόφασή τους να κρατήν απόσταση, η Δήμητρα και ο Κουράκος βρίσκονται ερωτικά για μια ακόμα . Η έλξη ανάμεσά τους δεν μπορεί να σβήσει εύκολα. Ο ς επιστρέφει στη Μάνη και λαμβάνει ένα δώρο από τον Δημοσθένη, το ρολόι του Κίμωνα.

Η Βασιλική ετοιμάζει μια μεγάλη έκπληξη για την Άννα στο γλέντι του γάμου. Παρόλα αυτά, η μέλλουσα νύφη φαίνεται να μην είναι απόλυτα έτοιμη να παντρευτεί.

Καθώς πλησιάζει η ώρα της τελετής, η Άννα νιώθει αυξανόμενη πίεση. Λίγο πριν την τελετή, όταν ο Αποστόλης τη συνοδεύει στην εκκλησία, αντιμετωπίζει διάφορες αντιφάσεις.

Τελικά, ο έρωτας κερδίζει. Με την παρέμβαση της Αθηνάς και της Μαργαρίτας, το ζευγάρι παντρεύεται, και ο πραγματοποιείται ενώπιον των φίλων και των αγαπημένων τους .