Άγριες Μέλισσες Spoiler 17-2: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Μυρσίνη!

Άγριες Μέλισσες Spoiler 17/2: Ραγδαίες εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες, με τα επεισόδια να καθηλώνουν χιλιάδες τηλεθεατές.

Άγριες Μέλισσες Spoiler 17/2: Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες, με τους πρωταγωνιστές να μπαίνουν σε νέες περιπέτειες που συνεχίζουν να καθηλώνουν και να στέλνουν όλο και ψηλότερα στη τηλεθέαση την αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα στο αποψινό επεισόδιο, θα δούμε τη Μυρσίνη να μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου και θα διαπιστωθεί πως η κατάστασή της είναι σοβαρή.

Όλη η οικογένεια Σεβαστού συγκλονίζεται και άμεσα βρίσκεται στο πλευρό της, με πρώτο και καλύτερο τον Δούκα.

Στη συνέχεια ο Μπάμπης θα αποκαλύψει στην Ασημίνα πως η Δρόσω διατηρεί σχέση με τον Κωνσταντή, με τις δύο αδερφές να συγκρούονται και μάλιστα η Ελένη βρίσκεται ξανά στη μέση.

Ο Βόσκαρης και η Σοφούλα ετοιμάζονται να φύγουν προσωρινά απ’ το Διαφάνι, αλλά ο Τόλλιας και η Παγώνα παρακαλούν την κόρη τους να μείνει.

Η Ουρανία αντιμετωπίζει τα πρώτα προβλήματα στη νέα της επιχειρηματική δραστηριότητα. Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή τσακώνονται άγρια λόγω μιας σημαντικής αποκάλυψης, ενώ στον γάμο του Μιλτιάδη και της Βιολέτας, θα είναι παρών ένας απρόσμενος επισκέπτης.