Σασμός Μαθιός: «Εγώ τον σκότωσα, Αντώνη. Εγώ πυροβόλησα τον Στεφανή τον Σταματάκη. Ήρθα να παραδοθώ»…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα της ιράς Σασμός

Ο Αντρέας γνωρίζοντας πλέον ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή, έχει ένα δυνατό χαρτί στα χέρια του και σκέφτεται π να το χρησιμοποιήσει. Από την μία επιθυμεί δικαιοσύνη για τη μητέρα του, αλλά από την θέλει να αποκαλύψει την αλήθεια στην Άνω Ποριά για τα εγκλήματα του γιου της Καλλιόπης. Έτσι, αποφασίζει να ενημερώσει τον ίδιο τον Μαθιό για όσα ξέρει.

«Θα έρθει η ώρα Σταματάκη και σύντομα, που όλη η φαμελιά σου θα πληρώσει για ό,τι έκανε στο παρελθόν Βρουλάκηδες», θα του πει αρχικά και ο Μαθιός έχοντας γνώση για τον λόγο που μισεί τους Σταματάκηδες δεν θα θελήσει να δώσει συνέχεια και θα του πει: «Ξέρω τι έχεις περάσει Βρουλάκη και δεν θα δώσω συνέχεια, ούτε θα βάψω ξανά τα χέρια με αίμα. Ο,τι γίνηκε ήταν στο παρελθόν και θέλω να σταματήσει εδώ η διχόνοια μεταξύ των οικογενειών μας».

Ωστόσο, ο Αντρέας είναι αποφασισμένος και του λέει για τη δολοφονία του Στεφανή, σοκάροντας τον Μαθιό, «Η στιγμή που θα πληρώσεις για όλα αυτά δεν αργεί», του τονίζει. Έπειτα από αυτήν τη συνάντηση, ο Μαθιός Σταματάκης γνωρίζει ότι πρέπει να αναλάβει δράση. Η δεν επιθυμεί να χάσει τον άντρα της, ιδίως μετά την ευχάριστη είδηση της ς της. Παρόλα αυτά, είναι περήφανη για την απόφαση που παίρνει ο Μαθιός.

«θα πονέσω αλλά ξέρω πως μόνο έτσι θα ησυχάσει η ψυχή σου. Να δεις τον Αστέρα ξανά να σε φωνάζει αδελφό του. Μη νοιάζεσαι για μένα και το μωρό μας. Όλα θα πάνε καλά. θα έχω την Καλλιόπη στήριγμα», θα του πει και ο Μαθιός, με το περιοδικό Tv24, λίγο αργότερα θα πάει στο γραφείο του Φραγαδάκη και θα ομολογήσει το που έκανε πριν τρία χρόνια: «Εγώ τον σκότωσα, Αντώνη. Εγώ πυροβόλησα τον Στεφανή τον Σταματάκη. Ήρθα να παραδοθώ»…